Моузес: Конте не ме попита дали искам да съм бек


И. Ангелов

Моузес: Конте не ме попита дали искам да съм бек

Крилото на Челси Виктор Моузес заговори, че е нямал нищо общо с решението за промяна на позицията му в началото на сезона от Антонио Конте. Моузес стана един от най-добре представящите се играчи за лидера в таблицата във Висшата лига след промяната на схемата на игра от Конте в началото на сезона, а сега той призна:

"Той не ме попита: 'Харесва ли ти да играеш крило със защитни функции?' Той просто ме сложи там. След това просто ме окуражаваше и ми показваше на тренировки каква е позицията. Той постоянно ми говореше по време на тренировки за да сме сигурни, че се подобрявам, показваше ми всичко. Аз поех всичко и нямаше връщане.

"Аз винаги вярвах в уменията си. Винаги съм знаел, че имам качествата да играя за голям клуб като Челси. Доказах това. Имаме мениджър, който има желание да даде на всички възможност. Да съм искрен, аз просто исках да играя футбол. Всичко започна в Хъл. Насладих се на престоя си там и научих всичко. След мачовете гледах видео от срещите за да съм сигурен, че съм на правилните места, а след това се подобрявах."

  Сподели
272