Почетино каза какви мерки е взел след дузпата


И. Ангелов

Почетино каза какви мерки е взел след дузпата

Босът на Челси Маурисио Почетино сподели как сините са реагирали на срамното сбиване при дузпата по време на победата с 6:0 над Евертън. Докато Челси вървеше към много убедителна победа над борещите се за изпадане "карамели", денят, който трябваше да бъде добър за феновете на сините, беше помрачен от спор между Нони Мадуеке и Николас Джаксън. След като клубът получи дузпа в 60-ата минута, дуото се бори за правото да отправи удара от място, преди Коул Палмър да вземе топката и да вкара четвъртия си гол за вечерта.

Говорейки пред медиите, Почетино каза: "Говорихме много след понеделник. Упражнявахме дузпи и говорихме (смее се). След мача изяснихме, че имахме среща между играчите и персонала и спортните директори , Пол и Лорънс, трябва да продължим напред. Те са умни и разбират ситуацията, но е добре, че играчите искат да поемат отговорност. Те трябва да спазват правилата.“

Въпреки първоначалната съпротива, изглежда, че Палмър е назначен за изпълнител на дузпи в отбора. 21-годишният играч е сензация за отбора, откакто се присъедини от Манчестър Сити и в момента е най-добрият голмайстор във Висшата лига.

На 20 април "сините" ще се изправят срещу Манчестър Сити в полуфинала за ФА Къп на стадион "Етихад", тъй като се стремят да се доближат една крачка до единствената си възможна титла тази година.

  Сподели
131