Арнолд: Поставяме Арсенал под напрежение


И. Ангелов

Арнолд: Поставяме Арсенал под напрежение

Трент Александър-Арнолд се пошегува с Арсенал, като заяви, че Ливърпул е играл роля в поражението им срещу Астън Вила. Миналата неделя Арсенал и Ливърпул се провалиха в надпреварата за титлата във Висшата лига, като по този начин дадоха предимство на Манчестър Сити, тъй като двата гиганта загубиха в съответните си мачове.

"Червените" първо загубиха от Кристъл Палас с 1:0 на "Анфийлд", а по-късно през деня "Артилеристите" бяха победени с 2:0 от Астън Вила. Крайният бранител на Ливърпул и Англия Трент Александър-Арнолд направи вметка за клуба от Северен Лондон, твърдейки, че поражението на Ливърпул е оставило "Артилеристите" твърде самоуверени за срещата си, тъй като те се стремят да се възползват от грешката на "Червените".

Говорейки пред Sky Sports, десният бек каза: "Ако тези мачове бяха обърнати и ние играехме втори, а Арсенал първи, може би щеше да е различен манталитетът. Всичко се свежда до манталитета. Мисля, че нашият резултат изигра роля в резултата на Арсенал. Те потенциално са се развълнували и са си помислили "Това е нашият шанс, това е, което трябва да направим“.

  Сподели
161