Ливърпул ще се поправи срещу Уест Хем


И. Ангелов

Ливърпул ще се поправи срещу Уест Хем

Уест Хем Юнайтед - Ливърпул 
Стадион: Лондон Стейдиъм 
Дата: 27.04.2024 г. 
Час: 14:30 ч. 

Уест Хем вече няма победа в четири поредни срещи след последната загуба с 5:2 от Кристъл Палас. "Чуковете" имат и 9 загуби в последните 10 срещу Ливърпул, но в момента може би е най-подходящо тази статистика да се подобри, стига представянето на домакините напоследък да не беше толкова посредствено.

Ливърпул почти се отказа от надеждите си за спечелване на титла след като отстъпи на Евертън с 2:0 в дербито на Мърсисайд в сряда вечер. Юрген Клоп намекна нещо и за съдийството след двубоя, но истината е, че отборът му можеше да вкара и повече от 3 попадения ако не бяха пропуски на Нунез, Диаз и Салах сами срещу вратаря, както и удари в гредата. Победите за "червените" в последните 6 мача са само 2 и освен формата, моралът на тима е наранен тежко след напускането на всички състезания при заявка в началото на сезона, че Клоп ще бъде изпратен със спечелване на 3 или 4 турнира.

В двата състава има и здравословни проблеми, като под въпрос при домакините остават Боуен, Агерд и Мавропанос, а Ърти е контузен. При гостите Гакпо е под въпрос и с травми аут са Жота, Брадли, Тиаго и Матип.

В 13 от последните 16 срещи с Уест Хем, Ливърпул вкара по най-малко 2 гола на съперника. Действително мърсисайдци продължават да показват атакуващ потенциал, но трябва да намалят пропуските и се очаква това да се случи в някакъв етап, което ще подобри и резултатите.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Ливърпул 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Алистър
Ендо
Собослай
Салах
Нунез
Диаз
Антонио
Кудус
Пакета
Боуен
Соучек
Алварез
Емерсон
Цоуфал
Огбона
Зума
   
Ареола
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Ливърпул 1:2

  Сподели
85