Ман Юнайтед ще надвие и предпоследния


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие и предпоследния

Манчестър Юнайтед - Бърнли 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 27.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Манчестър Юнайтед отново не показа особена класа в последния кръг когато се изправи срещу последния в класирането Шефилд във Висшата лига, като на два пъти изоставаше в резултата пред своята публика, преди във второто полувреме Бруно Фернандеш да вкара два пъти и да асистира за 4:2. Сега Юнайтед не загуби в 3 поредни кръга и спечели 2.

Бърнли се засили и с прекрасната си форма застана на точка от безопасността, но все още на предпоследната 19-та позиция. Последните три визити до "Олд Трафорд" обаче бяха загубени и тимът има един от най-слабите рекорди на гости. Последната победа с вкарани 4 гола на "Брамал Лейн" ще вдъхнови тима, защото защитата на Юнайтед показва, че спокойно може да допусне също толкова.

Все още за Тен Хаг контузени са Шоу, Маласия, Марсиал, Линдельоф, Мартинез, Маунт, Камбуала, Варан, Еванс и Рашфорд е под въпрос. Последно на негово място видяхме Гарначо, докато Антони игра по другия фланг. При гостите с проблеми са Редмънд, Колеошо, Рамзи, Дакхил и Бейер.

Ман Юнайтед има 5 победи от последните 6 срещи с Бърнли. В последните 4 кръга на Висшата лига Юнайтед вкара по най-малко 2 гола на всеки съперник. В сегашната форма обаче Бърнли може да поднесе изненада.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Бърнли 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бърнли (Венсан Компани)
 
Мурич
   
О'Шей
Естеве
Асинон
Тейлър
Кълен
Берге
Витиньо
Ларсен
Одоберт
Фостър
Хьойлунд
Гарначо
Бруно
Антони
Мейно
МакТоминей
Далот
Бисака
Магуайър
Касемиро
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Бърнли 3:2

  Сподели
137