Ман Юнайтед равен с Бърнли, Онана герой (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед равен с Бърнли, Онана герой (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Бърнли в срещата от поредния тридесет и четвърти кръг на английската Висша лига. Днес домакините отстъпваха в играта след много силно начало, и след равностойно слабо второ полувреме изпълнено с грешки от двете страни, видяхме гол на Антони и дузпа от Амдауни за крайно 1:1.

Първата част започна силно за Юнайтед и Бруно бе спрян от гредата в най-добрата ситуация. Скоро обаче Бърнли овладя и доминираше в играта поне половин час, в който Онана спаси вратата си пет пъти, а Лайл Фостър можеше да реализира най-малко две чисти положения.

След полувремето двата тима играха еднакво слабо и с много грешки. Така в 79-ата минута Антони пресече подаване в защитата на гостите, напредна и стреля ниско покрай вратаря за 1:0.

В 85-ата минута Касемиро сбърка като върна към Онана неудобна топка, и вратарят удари в главата противник, което ВАР отсъди като дузпа. Зад бялата точка застана Амдуни, който хладнокръвно прати вратаря в грешна посока за 1:1. До края и в даденото 6 минути продължение двата тима засипаха вратите си с атаки, но без успех, като отново Онана се прояви с големи спасявания.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
199