Ман Сити няма да сбърка и с Уулвс


И. Ангелов

Ман Сити няма да сбърка и с Уулвс

Манчестър Сити - Уулвс 
Стадион: Етихад 
Дата: 04.05.2024 г. 
Час: 19:30 ч. 

Манчестър Сити продължава да преследва титлата и би могъл да я достигне ако не сбърка до края и Арсенал не сбърка до края на сезона. Последната победа с 2:0 над Нотингам показа някои несигурности за "гражданите" но те бяха запълнени от завръщането на Ерлинг Холанд, който се появи като резерва и вече е сред головете отново.

Уулвс се върна към победите срещу Лутън последния уикенд след седем мача без такава. Така тимът се настани в горната половина на таблицата, а подобрението съвпадна със завръщането на ключовия Хи-Чан. Педро Нето обаче продължава да липсва заедно с Доусън, Лемина, Буено и Чуиоме. Под въпрос са Белегарде и Аит-Нури.

При домакините под въпрос е Фоден който пропусна последно по болест. Диаш и Едерсон също са поставени под въпрос с малки проблеми.

Ман Сити има 14 победи в последните 17 кръга на Висшата лига. В последните 3 тимът водеше на почивката и в края на своите мачове. Гари О'Нийл обаче води един от трите тима, които взеха победи от Сити в сезона. На "Етихад" задачата му няма да е лека срещу мотивиран за титла отбор.

Прогноза: Манчестър Сити - Уулвс 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уулвс (Гари О'Нийл)
 
Са
   
Килман
Гомеш
Семедо
Дохърти
Траоре
Хи-Чан
Гомеш
Лемина
Нури
Куня
Халанд
Фоден
Брюйне
Силва
Ковачич
Родри
Гвардиол
Уокър
Аке
Аканжи
   
Ортега
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Уулвс 3:1

  Сподели
110