Фенове на Арсенал започнаха да горят фланелките на Ван Перси (видео)


Н. Гавазов

Фенове на Арсенал започнаха да горят фланелките на Ван Перси (видео)

Новината, че Робин ван Перси ще премине в Манчестър Юнайтед не бе приета добре от феновете на Арсенал. Холандецът, който се радваше на страхотна подкрепа от привържениците на „артилеристите" през миналия сезон и бе на път да се превърне в една от най-големите легенди на клуба, сега си навлече омразата на запалянковците от „Емирейтс", които все още не могат да приемат факта, че холандеца си тръгна от Арсенал.
Болката от напускането на Ван Перси се подсилва и от това, че той премина в пряк конкурент от Висшата Лига, вместо в чуждестранен отбор, какъвто вариант имаше в лицето на Ювентус.

Разгневени от всичко това, феновете на Арсенал започнаха масово да подпалват фланелките на бившия си любимец. Броени часове след официалното потвърждаване на трансфера на Ван Перси в Юнайтед, в Youtube се появиха редица клипове на фенове, които горят фланелката на Ван Перси, а лидера на една от групировките на Арсенал Марк Бриндл заяви, че Робин винаги ще бъде освиркван в мачовете му срещу Арсенал и други отбори, стига на стадиона да има фенове на клуба от „Емирейтс".

 

  Сподели
127