Манчини предупреди Насри и Харт


Н. Гавазов

Манчини предупреди Насри и Харт

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че полузащитникът Самир Насри и вратарят Джо Харт провеждат сегашния сезон под своето ниво, а също така италианския специалист коментира интереса на „гражданите" към Единсон Кавани, Луси Суарес и Радамел Фалкао. Както е известно, кампанията на Сити не е така ярка както през миналата година и в този план Манчини има своите претенции към някои от своите лидери, най-вече към Насри и Харт.

„Смятам, че Насри притежава фантастични качества. С това, което има, той винаги трябва да играе добре. Способен да решава всеки един мач. Играч с неговите способността може да бъде най-добър в Европа. Но това не се случва. Понякога играчите си мислят, че е достатъчно това, което са вършили в предишната година и не разбират, че трябва да се развиват и прогресират всеки ден. Ако си истински топ играч, трябва да се подобряваш до последния ден на своята кариера. Има играчи, които си мислят, че не е толкова важно да работят върху себе си и това е тяхната най-голяма грешка. Самир е способен да играе по-добре, отколкото го прави в момента. Той е футболист от топ ниво, но не играе на необходимото ниво", заяви Манчини.

„Джо притежава качества, които могат да му помогнат да стане най-добрият вратар. В Англия той е номер едно, но отчитайки ситуацията в Манчестър Сити, ако искаш да останеш на това високо ниво, трябва упорито да работиш и да мислиш само за футбол. Той трябва да мисли само за своята работа, което означава да бъде вратар", каза още наставникът на Сити.

Също така Роберто Манчини коментира интереса към нападателите Единсон Кавани, Луис Суарес и Радамел Фалкао.

„Харесва ми Квани, но всички искат да го имат. Това са големи играчи. Не знам какво ще се случи. Суарес играе за Ливърпул, отбор на топ ниво. Кавани е в Наполи. Мисля, че Фалкао и Кавани ще се справят в Англия. Имат опит, на 26-27 години са. Наистина са достатъчно добри, за да играят в Англия", завърши Манчини.

 

  Сподели
129