Азар се готви за победа над Арсенал


Н. Гавазов

Азар се готви за победа над Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Еден Азар заяви, че неговият отбор е настроен да постигне победа в съботната среща с Арсенал в рамките на Висшата лига на Англия. През уикенда "сините" неочаквано отстъпиха на "Астън Вила" с резултат 1:0. Но възпитаниците на Жозе Моуриньо съумяха да се реабилитират за този неуспех, уверено побеждавайки Галатасарай във вторник вечер с 2:0 и по такъв начин оформиха класирането си за четвъртфиналите в Шампионска лига.

Пред Челси стои домакинство на Арсенал - това ще е мач № 1000 за Арсен Венгер като мениджър на "артилеристите", но Адзар е решен да развали празника на своя противник.

"Шампионска лига и Висшата лига на Англия са два вълшебни турнира. В Шампионска лига не играеш толкова често, но Висшата лига е много важна за нас и ние знаем, че тя е важна и за нашите фенове", заяви Азар.

"Двубоят срещу Арсенал идва във важен момент, защото е след поражение в Лигата. Имаме намерение да се постараем с всички сили пред очите на своите фенове. Няма нищо по-хубаво от една победа", каза още белгиецът.

 

  Сподели
157