Тотнъм и Ливърпул с победи на гости (видео)


И. Ангелов

Тотнъм и Ливърпул с победи на гости (видео)

В срещи от поредния осемнадесети кръг на английската Висша лига, Тотнъм гостуваше на Лестър Сити, а Ливърпул бе изпратен на гости на Бърнли. Шпорите и мърсисайдци успяха да победят с 2:1 и 1:0 съответно, като по този начин "червените" ще са на 9-та позиция след кръга, а лондончани заемат 6-та позиция.

Единственото попадение в срещата на Ливърпул успя да реализира Рахим Стърлинг в 62-ата минута, когато Кутиньо копна топката над отбраната и крилото я застигна, премина около Хийтън и стреля в празната врата.

За Тотнъм всичко започна в 1-ата минута, когато Ламела намери Шадли по фланга, той центрира по земя и Хари Кейн откри резултата за нула време. До края на полувремето Лестър показа желание за нещо в мача, като нацели и гредата. 

В 48-ата минута Юлоа успя и да изравни, когато Рияд Маарез пусна топката на първа греда по земя и нападателят успя да се справи с Фацио за гола. В 71-ата минута Кристиан Ериксен реши всичко с добро изпълнение на пряк-свободен удар, макар че вратарят можеше да му противодейства далеч по-добре.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
138