Венгер: Сгреших с Рамзи и Санчес


Н. Гавазов

Венгер: Сгреших с Рамзи и Санчес

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази своето безпокойство от травмите на Аарън Рамзи и Алексис Санчес, получени в снощния победен мач срещу Лестър. Появилият се след почивката уелсец не се задържа на терена и десет минути. Сега Рамзи рискува да се завърне в лазарета за продължителен период, тъй като това е рецидив на стара травма.

"Засега не знам колко лоши са нещата,но ситуацията не изглежда добре. Когато момчетата принудително не играят, това не е добре. Става дума за рецидив на предишна травма и трябва да разберем какво се е случило. Оставих Ааарън извън стартовия състав защото трябваше да сме внимателни с него,но се наложи да го пусна, защото имахме нужда от атакуваща мощ. Оказа се, че това не е добро решение", заяви Венгер.

"Миналата година го безпокоеше бедрото, а сега поредица травми на задната повърхност. Не мога да кажа, че това не ме безпокои. Не знам за какво става дума. Никога преди не съм го пазил, използвах го във всеки мач, но когато започнаха проблемите, наложи се да внимавам", добави мениджърът.

"Санчес има натъртено коляно. От момент на удара започна да се чувства некомфортно. Не знам колко дълго ще отсъства, но това бе много силен удар. Бях готов да го заменя на почивката, но той каза, че всичко е наред и може да продължи. Понякога може да се тича след такъв удар, но сега стана по-зле", завърши Венгер.

 

  Сподели
160