Кристъл Палас вгорчи последния мач на Джерард на Анфийлд (видео)


FUTBOL-TV

Кристъл Палас вгорчи последния мач на Джерард на Анфийлд (видео)

Кристъл Палас стигна до обрат и победи Ливърпул с 3:1 в последния мач на Стивън Джерард на "Анфийлд". Двата отбора изиграха един доста интересен мач, в който "червените" могат да съжаляват, че не стигнаха поне до точка.

Минути преди старта на паметния двубой пред любимата си публика, Стивън Джерард бе посрещнат на терена от шпалир, направен от играчите двата тима - Ливърпул и Кристъл Палас. По трибуните феновете на домакините изпратиха своя любимец със заслужени аплодисменти и много разпънати транспаранти в негова чест.

В 26-ата минута Адам Лалана откри резултата, наказвайки груба грешка в защитата на гостите. В 43-ата минута Джейсън Пънчън бе точен от пряк свободен удар. Той прати топката в долния десен ъгъл след страхотно изпълнение - 1:1.

Точно преди да изтече един час игра Кристъл Палас стигна до пълен обрат. Деян Ловрен не се ориентира добре и беше надигран от Боласие, който асистира на резервата Вилфред Заха, а той вкара на празна вратата. При попадението останаха съмнения за засада. Точка на спора сложи Глен Мъри в 91-ата минута, след като бе точен от дузпа. Наказателният удар обаче бе неправилно отсъден, тъй като нарушението на Лусас бе извън наказателното поле.

Ливърпул е пети в таблицата с актив от 62 точки и вече няма математически шансове за място в Топ 4. Кристъл Палас е 12-и с 45 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
179