Стоук се върна от два пасив срещу Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Стоук се върна от два пасив срещу Тотнъм (видео)

Стоук Сити гостуваше на "Уайт Харт Лейн" днес в Лондон за среща от втория кръг на английската Висша лига. Тук срещата започна отлично за домакините от Тотнъм, които поведоха с 2:0, но се сринаха в последните 10 минути, когато допуснаха своите гости да изравнят резултата за крайното 2:2 и да поделят точките.

Рано в срещата Ериксен бе близо до гола при удар от пряк-свободен, спечелен от Дайър на добра позиция. В 12-ата Диуф и ван Гинкел можеха да отбележат за гостите.

Резултатът откри Ерик Дайър в 19-ата минута. Тук при корнер от Кристиан Ериксен той се извиси най-добре за 1:0. Последваха две нови силни положения за Стоук пред Диуф и ван Гинкел. В добавеното време на първата част обаче отново домакините вкараха, този път чрез Шадли, който вкара центрирането на Бен Дейвис - 2:0.

През втората част Кейн се контузи за домакините и бе заменен, а срещата бе сравнително равностойна. В 77-ата минута обаче Алдервайрелд стана причината Стоук да изпълни дузпа, която вкара Марко Арнаутович. В 83-ата минута пък Маме Диуф изравни резултата когато бе намерен от Айрлънд за удар с глава през Лорис - 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
104