Жиру: Критиките няма да ме сломят


Н. Гавазов

Жиру: Критиките няма да ме сломят

Нападателят на Арсенал Оливие Жиру е убеден, че ще успее да издържи критиките на критиките по свой адрес. 28-годишният футболист невзрачно започна новия сезон, макар и да отбеляза гол в мача срещу Кристъл Палас. Скоро към критиките на феновете на Арсенал се добавиха и тези на почитателите на френския национален отбор.

Както е известно, в понеделник в мача срещу Сърбия Оливие бе освиркван от френските фенове. Жиру обаче е убеден, че издържи на натиска.

"Лесно свикваш към аплодисментите когато вкарваш като нападател. Трудно е когато се случва обратното. Всеки понякога се сблъсква с критиката. Това не се случва за първи път, няма да е и за последен. Аз съм достатъчно силен духом, за да се изправя. Сега съм съсредоточен изцяло върху упорита работа. Изобщо не се безпокоя. Ще се изправя. Не бях ефективен в последния мач, но не мога да мисля за това. Трябва да мисля за победите на отбора и за добрата форма, която набрахме. Тепърва възнамерявам да се наслаждавам на нашите победи, а след това да поправя някои неща", заяви Жиру.

 

  Сподели
195