Любо Пенев: В някои моменти играхме страхливо


FUTBOL-TV

Любо Пенев: В някои моменти играхме страхливо

Наставникът на Хебър - Любослав Пенев не бе доволен след поражението на неговия отбор от Лудогорец с 0:3 от 30-я кръг на шампионата

"Не взехме и точка, има си обяснение. Моето е, че в някои моменти играхме страхливо и притеснено, а това не бива да се случва. Ако искаме да играем добър футбол, не е това начинът. Имаше някои хубави неща за нас, но повече неща за корекция, на които ще обърнем внимание в следващите часове и трябва да се подготвим по най-добрия начин", сподели той.

"Започнахме много рано с пасив от 0:2 и това не е добре за отбора. Ще разгледаме причините, ще коментираме и ще направим необходимите промени. Анализът е важен за всеки мач. Много повече време трябва да бъдем без страх и притеснения. Не бива да го има това в главите на футболистите. Играем 11 на 11, подготвени сме и да излизаме с енергия, спокойствие и желание. Самите момчета могат да си направят преценката", добави специалистът.

"Програмата, до колкото я познавам до момента, е нормална. Някои ще играят, други няма да имат мачове по празниците, но тепърва ще разберем. Трябва да се знае кой колко сили и кога, за да си направим и ние подготовката. Ние сме добър отбор и играем добър футбол, като се стараем да побеждаваме във всеки мач и да се надиграваме. Вярвам на момчетата и ще продължим по същия начин", завърши Любослав Пенев в ефира на Диема.

  Сподели
57