Костов: Мачът ще е различен, защото ЦСКА смениха треньора


FUTBOL-TV

Костов: Мачът ще е различен, защото ЦСКА смениха треньора

Треньорът на Левски - Николай Костов изрази увереност, че двубоят с ЦСКА този път ще е различен от предходното дерби, което "сините“ загубиха с 0:2.

"Очакванията ми са мачът да е различен, тъй като си смениха треньора. Мачът с Берое беше много важен за нас, не колкото да вземем три точки, колкото да се успокоят нашите играчи. Допускахме грешки. Имаше напрежение, защото бяхме подлагани на много критики, може би и с право“, започна Костов.

"Сега имаме други цели, преследваме три точки, за да побеждаваме и да видим докъде можем да стигнем. Имаме по-големи надежди, защото групата се запълни. Асен Митков не е готов за 90 минути, имаме по-големи надежди, защото имаме двете остриета Марин Петков и Фабио Лима, които липсваха в предния двубой с ЦСКА. На вратата ще бъде Пламен Андреев. Менталното му състояние ще го видим утре, длъжен е да покаже характер. Ще бъде непростимо да има психологически притеснения. Трябва да покаже, че е възмъжал, защото му гласуваме доверие. Аз вярвам в него. Искрено се надявам Фабио Лима да изиграе поне 70-80 минути на добро ниво.“, продължи треньорът.

"Много искахме Динко Хоркаш, направихме връзка с него и агентите му, но не знам докъде са стигнали преговорите. Влязохме в плейофните мачове, през целия шампионат сме с усещането за несправедливост, не сме плакали, не сме се оплаквали, гледали сме да сме по-търпеливи и се надяваме със смяната на ръководството на БФС да се промени това усещане“, допълни още Николай Костов.

  Сподели
52