Керкез: Всички говорят за ЦСКА, ние ще мислим от утре за този мач


FUTBOL-TV

Керкез: Всички говорят за ЦСКА, ние ще мислим от утре за този мач

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез не бе доволен от загубата от Славия с 0:1 в двубой отefbet Лига. Специалистът наблегна на това, че играчите му трябва да мислят мач за мач и да имат повече концентрация.

 
"Разочароващо е, разбира се. Имахме много създадени шансове и не вкарахме, като това е липса на концентрация. Знам причината – всичко, което се случва след мача за Купата. Липсва концентрация и гледаме към друг мач, това е наш проблем и трябва по-добре да се подготвим. Футболистите трябва да мислят за всеки мач", започна той.

"Когато победихме ЦСКА, всички си помислихме, че спечелихме полуфинала. Не сме спечелили и седмото място. Има много време до Европа. Трябва да се мисли за всеки мач, всеки ден. Не всичко идва след една победа или един резултат. Идва най-важният мач за нас в сряда", продължи специалистът.

"Славия е добър отбор. Когато играхме там, направихме 2:2 и изиграха хубав мач. Загорчич работи добре, това е психологията на играчите, процес е. Трябва да работим здраво, за да се издигнем и да израснем. Опитните играчи трябва да се справят с това, когато идва голям мач. Не играхме зле, но ни липсват малките детайли. Искам да подкрепя Славия и моя колега Загорчич. Има още много мачове", добави треньорът на Ботев.

"Енергията е по-различна. Всички говорят за ЦСКА, от утре ще говорим за този мач. Ако трябва да променим, ще направим, но енергията ще е по-различна. Искахме стадионът да е пълен и феновете да ни помогнат в този мач, за да използваме нашите привърженици. Играем срещу много силен тим и трябва да играем по-добре от днес", завърши Душан Керкез в ефира на Диема.

  Сподели
56