Ситуацията около Ибрахимович се развива мълниеносно


Н. Гавазов

Ситуацията около Ибрахимович се развива мълниеносно

Агентът на нападателя на Милан Златан Ибрахимович - Мино Райола излетя за Париж за да проведе заключителната част от преговорите с Пари Сен Жермен за трансфера на шведския национал във френския клуб, съобщи новината TF 1. Според медията, представителят на играча е получил съгласието на Златан за трансфера в ПСЖ и сега се очаква сделката да бъде завършена в най-скоро време.

Както е известно, в рамките само на 24 часа ситуацията около Ибрахимович се разви лавинообразно. Вчера Мино Райола се срещна извънредно с Адриано Галиани и според медиите в Италия, по време на четиричасовата беседа двамата са обсъдили вариантите, при които шведът може да си тръгне от Милан.

Веднага след разговорите, малко преди полунощ Райола пристигна в Швеция за да разговаря с клиента си. Някъде по същото време ПСЖ отправи оферта в размер на 70 милиона евро за Тиаго Силва и Златан Ибрахимович, която според френските средства за масова информация е достатъчно силна за да убеди италианците да се разделят със своя голмайстор.

Според медиите във Франция, пристигането на Райола в Париж може да означава само едно - Ибрахимович е дал съгласието си да премине в ПСЖ и остава само страните да уточнят личните условия на шведа.

В същото време италианските медии съобщиха преди малко, че вицепрезидента на Милан Адриано Галиани е започнал днес по обяд преговори с Дженоа за възможния трансфер на нападателя Матиа Дестро в лагера на „росонерите", а това косвено потвърждава информацията на TF 1, че Ибрахомович се е съгласил да премине в ПСЖ.

 

  Сподели
109