Торес може да оглави втория тим на Атлетико


Н. Гавазов

Торес може да оглави втория тим на Атлетико

Старши -треньорът на юношите на Атлетико и бивш нападател на Испания Фернандо Торес може да поведе втория тим на "червено-белите". Това съобщава AS.

Според източника, Торес ще завърши цикъла си под ръководството на младежкия отбор в края на сезона и се готви да води дубъла на "дюшекчиите", който ще бъде напуснат от настоящия специалист Луис Тевенет.

Отбелязва се, че Тевенет може да стане старши- треньор на друг отбор или да се присъедини към треньорския щаб на Диего Симеоне. И двамата специалисти са високо ценени от ръководството. Тевенет издигна втория отбор на Атлетико от пета лига до трета, където се намира сега. Торес и неговият отбор спечелиха младежкото първенство на Испания и показаха постоянно отлични резултати в младежката Шампионска лига, достигайки високите етапи.

Припомняме, че Торес сложи край на кариерата си в японския клуб през лятото на 2019 година. Той е известен с изявите си за Атлетико Мадрид, Ливърпул и Челси. Като член на испанския национален отбор нападателят спечели Световната купа и две европейски първенства.

  Сподели
44