Николай Костов: Оставам, феновете пак са недоволни... аз съм заложник в тази игра


FUTBOL-TV

Николай Костов: Оставам, феновете пак са недоволни... аз съм заложник в тази игра

Старши треньорът на Левски Николай Костов беше много емоционален и видимо огорчен след 0:0 на "Герена“ срещу Черно море в 32 кръг. 

Николай Костов не пожела да коментира протеста на около 20 фенове на Левски, които забавиха мача с 13 минути.

"Имахме много добър план за този мач, не успяхме да се справим с добре организираната дефанзивна игра на Черно море. Планът ни беше да ги изморим и да ги оставим без топка, но не успяхме да реализираме“, сподели Костов в ефира на Диема.

"Не съм много по сметките, виждате, че отборът съхрани своята игра, въпреки напрежението. Поздравявам отбора, ние играхме не само с българи, а и с четири наши възпитаници. За съжаление, може би има и някакво психологическо отражение, тъй като са млади футболисти, но мисля, че въпреки всичко запазиха концентрация.“

"Иронизира се играта, казват романтичен футбол на Котов… Разочарован съм от това, което се случваше през цялата година. Клубовете инвестираха в селекция, ние инвестирахме в НАП, след като загубихме в Разград и се започна много агресивна атака, виновникът си заминава. Искам отборът да завърши достойно, много тежък шампионат, с всичките тези глупости, които се случват около играта. Решението ми да остана в тези четири мача беше продиктувано от това, че не знам какво иска народът, ако си замина, оставя отбора в решаващите мачове, какво става в тези четири мача. Оставам, пак са недоволни. Аз съм заложник на тази игра“, каза Костов.

"Обявена е вече провалена година, посочен е виновникът и той си е поел отговорността“, обяви разочарованият Николай Костов.

  Сподели
113