Брахими: Купата е за отбора, за феновете


Н. Гавазов

Брахими: Купата е за отбора, за феновете

Нападателят на Ботев Пловдив Мохамед Брахими коментира спечелването на Купата на България.

"Аз съм много щастлив от тази победа. Купата е за отбора, за феновете. Благодаря на всички фенове, които дойдоха тук днес, въпреки времето, за да подкрепят нашия отбор“, каза футболистът на чист български на терена на Националния стадион "Васил Левски“.

Той говори за тежката си контузия, която дълго време го извади от игра: "За мен тази контузия беше най-трудният момент в моята кариера. Искам да благодаря на докторите, на нашите физиотерапевти и на нашия щаб, които много ми помогнаха, които ми дадоха надежда. Сега съм много щастлив да им се отблагодаря на терена. Добър мач за мен и за отбора“.

"Това е от феновете. Нашите фенове създадоха уникална атмосфера“, каза той за атмосферата по време на финала с Лудогорец.

"Засега няма нищо, нашата цел беше Купата. След това ще говорим. Когато подписах с Ботев Пловдив, дойдох, за да играя в Европа. Сега ще играем в Европа и искам да го направя с фланелката на Ботев Пловдив“, каза Брахими за бъдещето си в Ботев Пловдив.

"Искам да дойдат много фенове с нас“, призова Брахими феновете на Ботев да се съберат пред сградата на общината в Пловдив в четвъртък, за да празнуват спечелената Купа.

  Сподели
62