Лидерите на Байерн се опитват да убедят босовете да задържат Тухел


Н. Гавазов

Лидерите на Байерн се опитват да убедят босовете да задържат Тухел

Някои играчи на Байерн все още се надяват, че старши -треньорът Томас Тухел ще остане в отбора и през следващия сезон, съобщи журналистът Кери Гоу в социалните си мрежи.

Източникът твърди, че тези играчи включват Мануел Нойер и Томас Мюлер. Те се опитват да убедят ръководството на клуба да задържи Тухел. Неговите помощници, особено англичанинът Антъни Бари, са много популярни сред играчите.

От Байерн вече обявиха, че Тухел ще напусне отбора след края на сезона. Съобщаваше се, че основният кандидат за заместник е Ханс-Дитер Флик. Но преговорите с него все още не са довели до резултат.

Освен това в клуба има съмнения, че завръщането на Флик ще бъде правилното решение. Според Гау се обмислят и кандидатурите на Роберто Де Дзерби и Ерик тен Хаг, въпреки че имаше информация, че вариантът за менижъра на Манчестър Юнайтед е бил отхвърлен.

Според журналиста Кристиан Фалк, след няколко неуспешни преговори с други треньори, Байерн вече обмисля варианта да допусне Тухел да остане.

По-рано бе съобщено, че Ралф Рангник, Шаби Алонсо и Юлиан Нагелсман са отказали да водят отбора, а Кристъл Палас иска да получи 100 милиона евро за Оливър Гласнер.

  Сподели
84