Ман Юнайтед ще се затрудни в Брентфорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се затрудни в Брентфорд

Брентфорд - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Къмюнити Стейдиъм 
Дата: 30.03.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Брентфорд загуби последно от Бърнли и това бе седма загуба от последните 9 срещи. Така почивката за националните отбори трябва да е била използвана подобаващо за подобрението, а освен това ключовият Мбеумо се завърна междувременно и ще помогне в атака.

Манчестър Юнайтед продължи да показва подобрение с две поредни победи на "Олд Трафорд", като точно преди почивката се намери на полуфиналите на ФА Къп за сметка на кръвния враг Ливърпул, който отстрани. В последната среща с Брентфорд видяхме драматичен финал и гол на Скот МакТоминей в последните секунди, който донесе победа с обрат на гостите тук.

В двата отбора проблемите продължават и са доста. При домакините наказан е Регилон и контузии имат Пинок, Дасилва, Хенри, Мий, Хики, Шаде и Норгард.

При Юнайтед с наказание е Диало след изгонването срещу Ливърпул след неговия победен гол. Под въпрос са Касемиро, Магуайър и Еванс, а травми имат Мартинез, Шоу, Маласия, Марсиал и Байъндър.

Брентфорд загуби 5 от последните 6 кръга поради което не може да бъде фаворит, особено след последната среща за Юнайтед срещу Ливърпул. Но с оглед последната среща между тези отбори изненадата не е изключена и може да се очаква гостите да се затруднят.

Прогноза: Брантфорд - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Варан
Линдельоф
Далот
Бисака
МакТоминей
Мейно
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Мбемо
Тоуни
Уиса
Жанелт
Йенсен
Ониека
Роерслев
Колинс
Айер
Занка
   
Флекен
 
Брентфорд (Томас Франк)

Обоснована прогноза: Брентфорд - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
199