Англия и Белгия няма да впечатлят


И. Ангелов

Англия и Белгия няма да впечатлят

Англия - Белгия 
Стадион: Уембли 
Дата: 26.03.2024 г. 
Час: 21:45 ч.

Англия не показа особена класа в загубата с 1:0 срещу Бразилия отвъд няколко дефанзивни изяви, тъй като за цялата среща тимът на Гарет Саутгейт отправи само 3 удара по вратата на съперника, който дори не излезе с най-силната си постройка.

Белгия, междувременно, изигра мач без попадения срещу Ирландия. Но срещу Англия тимът може да се похвали с 3 победи от последните 4 мача. 

Изглежда липсата на Де Брюйне има значение при гостите, за разлика от тази на вратаря Тибо Куртоа. При Саутгейт пък Кайл Уокър се контузи рано в последния мач и ще липсва заедно с Хари Кейн, Сака, Магуайър и Хендерсън.

Големи въпроси имаше за това кой ще играе в нападение вместо Кейн и Оли Уоткинс бе натоварен с отговорността в последния случай. След разочароващата загуба може би Иван Тоуни ще получи шанс.

Когато последно тези два отбора се срещнаха на "Уембли" през 2020 г. Англия спечели с голове от Маркъс Рашфорд и Мейсън Маунт, а това бе мач за УЕФА Лига на нациите. В тази приятелска среща двата тима изглеждат далеч от оптимални и мотивацията не е голяма.

Прогноза: Англия - Белгия 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Белгия (Доменико Тедеско)
 
Кастийлс
   
Фаес
Теате
Мюние
Деман
Вермеерен
Тилеманс
Онана
Бакайоко
Лукаку
Доку
Тоуни
Рашфорд
Белингам
Боуен
Мейно
Райс
Гомез
Конса
Брантвайте
Стоунс
   
Пикфорд
 
Англия (Гарет Саутгейт)

Обоснована прогноза: Англия - Белгия 0:0

  Сподели
136